TOEFL, IELTS, Academie

TOEFL (Test of English as a Foreign Language)

masoara abilitatea candidatilor de a utiliza limba engleza asa cum se foloseste in context academic, in colegii si universitati in care limba de predare este engleza. Testul evalueaza cat de bine puteti vorbi, citi, asculta si scrie în limba engleza, rezultatele lui fiind acceptate de peste 9000 de univeristati, colegii, agentii si alte institutii din peste 135 de tari.

Nivelul de limba engleza:

*B1 TOEFL iBT 57-86

*B2 TOEFL iBT 87-109

*C1 TOEFL iBT 110-120

*conform CEFR (The Common European Framework of Reference for Languages) – detalii aici

 

 
Toefl Bucuresti

Tarife/Frecventa:

28 cursuri/modul – 180 Ron/sedinta individuala (1.30h) sau 120 Ron/ sedinta individuala (1 h)

– 120 Ron/ sedinta 2 sau 3 persoane (1.30h)

Frecventa: 1 curs/saptamana sau 2 cursuri/saptamana

Manualul aferent acestui curs va fi achitat separat de catre cursant.

 

IELTS the International English Language Testing System

este destinat testarii abilitatii lingvistice a candidatilor care au nevoie sa studieze sau sa lucreze in tari in care limba engleza este limba de comunicare. Testul acopera cele patru abilitati lingvistice: ascultat, citit, scris si vorbit. Testul are doua categorii Academic si General, in functie de cerinte.

Nivelul de limba engleza:

*B1 IELTS 5-6.5 / *C1 IELTS 7-8 / *C2 IELTS 8.5-9

*conform CEFR (The Common European Framework of Reference for Languages) – detalii aici

 

 
IELTS Examen Bucuresti

Tarife/Frecventa:

28 cursuri/modul – 160 Ron/sedinta individuala (1.30h) sau 120 Ron/ sedinta individuala (1 h)

– 120 Ron/ sedinta 2 sau 3 persoane (1.30h)

Frecventa: 1 curs/saptamana sau 2 cursuri/saptamana

Manualul aferent acestui curs va fi achitat separat de catre cursant.

 

Examen Academia de Politie

La sectiunea de Lb. Engleza pentru examenul de admitere la Academia de Politie se pune accentul pe notiuni de gramatica si vocabular.

Tocmai de aceea ne vom axa doar pe acestea, combinand parti teoretice cu practice, urmand indeaproape programa la Lb. Engleza pe care Academia de Politie a afisat-o si pe care o regasiti mai jos. Vom lucra  grile date la examen in anii precedenti, va voi explica raspunsurile si vom exersa exercitii asemanatoare pana cand le veti stapani foarte bine si veti putea merge increzatori in fortele voastre la examen.

I. MORFOLOGIE SUBSTANTIVUL: număr, caz; substantive cu prepoziţii obligatorii; substantive colective ARTICOLUL: hotărât, nehotărât, zero; cazuri de omisiune. ADJECTIVUL: tipuri, grade de comparaţie; comparaţia intensivă; adjective cu prepoziţii obligatorii. PRONUMELE: personal, reflexiv, reciproc, posesiv, demonstrativ, relativ, nehotărât NUMERALUL: cardinal, ordinal, multiplicativ. VERBUL: modurile şi timpurile diatezei active; diateza pasivă; verbele cauzative (have, get); construcţii cu subjonctivul; verbe modale, modalitatea; construcţii cu infinitivul şi cu participiul; verbe cu prepoziţii obligatorii; “phrasal verbs”. ADVERBUL : tipuri; locuţiuni; ordinea adverbelor de loc, mod şi timp în propoziţie; folosirea adverbelor în poziţie accentuată la începutul propoziţiei; grade de comparaţie CUVINTE DE LEGATURĂ: prepoziţii, conjuncţii, locuţiuni.

 

Rezultatele la admitere la Academia de Poliție *foto: playtech

Rezultatele la admitere la Academia de Poliție *foto: playtech

EN8

II. SINTAXA PROPOZIŢIA ŞI FRAZA Ordinea cuvintelor în propoziţii Acordul Propoziţii declarative, interogative, exclamative, imperative; tag-questions (întrebări disjunctive) Propoziţii subordonate Propoziţia condiţională (I, II, III); construcţii condiţionale mixte Propoziţia temporală Concordanţa timpurilor Vorbire directă şi indirectă Inversiunea Construcţii emfatice Construcţii cu “it” şi “there”

III. ELEMENTE DE VOCABULAR Colocaţii, sinonime, antonime, omonime, paronime Polisemie; familii de cuvinte Cuvinte şi expresii idiomatice

Sursa: http://academiadepolitie.ro/root/studii/admitere/2018/E_M_Regulament_admitere_2018_oficial.pdf